VertikaLAND MAGYAR-ANGOL KÉTNYELVŰ KINCSES SZIGET "OVIJA" (CSALÁDI NAPKÖZBENI ELLÁTÁSA) 
Bölcsink folytatásaként 2016 szeptemberében új családi napközit indítottunk (családi napközbeni ellátás) a Balázs Béla utca 3. alatt óvodás korú gyerekek részére.
Ovink kis családias csoportja angolul és magyarul beszélő tapasztalt óvónénikkel, drámapedagógussal, dadusokkal várja szeretettel a gyerekeket. Szakmai programunkban kiemelt jelentőséget szentelünk a drámapedagógiának, művészeti foglalkozásoknak (zene, tánc, kreatív foglalkozás), a mozgásnak és az angol nyelvnek. Mesebeli környezetet varázsolunk belső megközelítésű biztonságos, nagy, tiszta játszótérrel. Minden nap foglalkozással, udvari szabadlevegőzéssel, négyszeri termelői alapanyagokból főzött egészséges étkezéssel várjuk a gyerekeket!
Ára:109.000 Ft./hó mely tartalmazza az 5 napos ovit, foglalkozásokat, külön programokat, étkezéseket.


Az ovinkban a 2020/2021-es tanévre a beiratkozás megkezdődött, érdeklődés, személyes találkozó egyeztetése céljából, kérem keresse Kis Bernadette a +36209179539-es telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 
elérhetőségünk
1094 Budapest Balázs Béla u. 32. B épület földszint sarok üzlethelyiség (Balázs Béla - Sobieski János utca sarok)
+36 20 9179 539
Lájkolj minket