Kincses Sziget Óvoda
Óvodánk hivatalos akkreditált (OM 203449), családias hangulatú intézmény a Balázs Béla 3. szám alatt. Egy vegyes életkorú 3-7 éves korú csoportunkba 18 gyermek jár, akik részére próbáljuk a legszebb óvodáskort megteremteni.
Ovinkban angolul és magyarul beszélő tapasztalt óvónénikkel, drámapedagógussal, aszsisztenssel, dajkával, gyógypedagógussal várjuk szeretettel a gyerekeket. Szakmai programunkban kiemelt jelentőséget szentelünk a drámapedagógiának, művészeti foglalkozásoknak, a mozgásnak (TSMT torna) az angol nyelvnek és nagycsoportos korban az iskolaelőkészítésnek. Minden nap foglalkozással, szabadlevegőzéssel, kirándulásokkal és sok egyéb programmal várjuk a gyerekeket!


A Kincses Sziget Óvoda

- Pedagógiai Programja,

- SzMSZ-e,

- Házirendje

itt letölthető.


A 2023/2024-es tanévre a beiratkozás megkezdődött, nyílt napot a jelenlegi vírushelyzet miatt nem tarthatunk, de személyes találkozót tudunk egyeztetni előre megbeszélt időpontban. Kérem keresse Kis Bernadette a +36209179539-es telefonszámon vagy Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.  e-mail címen.

 
elérhetőségünk
1094 Budapest Balázs Béla u. 32. B épület földszint sarok üzlethelyiség (Balázs Béla - Sobieski János utca sarok)
+36 20 9179 539
Lájkolj minket