Kincses Sziget Óvoda
Óvodánk hivatalos OM számmal működő akkreditált ám igen családias intézmény a Balázs Béla 3. szám alatt. Egy vegyes életkorú csoportunk van, azaz 3-7 éves korig 18 gyermek részére próbáljuk a legszebb óvodáskort megteremteni.
Ovinkban angolul és magyarul beszélő tapasztalt óvónénikkel, drámapedagógussal, aszsisztensekkel, gyógypedagógussal várjuk szeretettel a gyerekeket. Szakmai programunkban kiemelt jelentőséget szentelünk a drámapedagógiának, művészeti foglalkozásoknak (zene, tánc, kreatív foglalkozás), a mozgásnak (TSMT torna) az angol nyelvnek és nagycsoportos korban az iskolaelőkészítésnek. Mesebeli környezetet varázsolunk belső megközelítésű biztonságos, nagy, tiszta játszótérrel. Minden nap foglalkozással, udvari szabadlevegőzéssel, kirándulásokkal és sok egyéb programmal várjuk a gyerekeket!
Ára: kis és középsőcsoportban 109.000 Ft./hó, nagycsoportban 129.000 Ft./hó, amely tartalmazza az 5 napos ovit, foglalkozásokat, külön programokat, étkezéseket.


Az ovinkban a 2021/2022-es tanévre a beiratkozás megkezdődött, nyílt napot a jelenlegi vírushelyzet miatt nem tarthatunk, de személyes találkozót tudunk egyeztetni előre megbeszélt időpontban, kérem keresse Kis Bernadette a +36209179539-es telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.

 
elérhetőségünk
1094 Budapest Balázs Béla u. 32. B épület földszint sarok üzlethelyiség (Balázs Béla - Sobieski János utca sarok)
+36 20 9179 539
Lájkolj minket