CSALÁDÉRT MINDENT, CSALÁDRÓL MINDENT!
Ingyenes előadássorozat a mindennapokról a VertikaLAND baba-mama kluban!

holding-hands-918990 1920Március 22. péntek 18.30 - Dr. Szűcs György, pszichológus: Lélektan és párkapcsolat, a párkapcsolatok lélektana - REGISZTRÁCIÓ

Április 12. péntek 18.30 - Kovács Beáta, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus: A gyermekfejlődés legfőbb szakaszai és az eltérő fejlődésmenet felismerése - REGISZTRÁCIÓ

Május 23. csütörtök 18.30 - Dr. Kádár Annamária, pszichológus: Az érzelmi intelligencia gyermekkori sajátosságairól  - REGISZTRÁCIÓ

Június 14. 18.30 - Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapjója: Párkapcsolatból szövetség! - REGISZTRÁCIÓ

TARTSÁTOK SZÜLINAPI ZSÚROTOKAT A VERTIKALAND-ban!

FreeGreatPicture.com-30420-birthday-candlesGyönyörű új 125nm-es klubunk komplett játszóházi berendezéssel kibérelhető a Balázs Béla utca 32/B-ben 3000 Ft/óra/teljes klub áron.
Egyéb szolgáltatásaink (ár megbeszélés alapján):
- Extra dekoráció
- Tortarendelés
- Óvónéni biztosítása, kérésre különböző foglalkozásokkal, programokkal készülve
- Drámapedagógus/drámafoglalkozás tartása
- Arcfestés
- Légvár
- Lufihajtogató (bohóc) érkezése
- Jelmezbe öltözött meglepetés vendég


MAMINBABA HORDOZÓS LATIN FITNESS minden szerdán 10.00 órás kezdéssel a VertikaLAND-ban!
kicsiGyertek próbáljátok ki szuper móka! Élvezetes kardióedzés és tánc Neked, élmény és szundikálás a babádnak!  Bejelntkezés nem szükséges!

MI AZ A MAMINBABA?
Ha a kimerítő tornákat nem neked találták ki, de szeretnél mozogni; szereted a latin zenét, táncot; nem szívesen szakadsz el a babádtól, és annak örülnél, ha mozgásod közben ő is jól mulatna, vár Molnár Enikő és a MAMINBABA, azaz a hordozós latin fitness! Ne félj teljesen biztonságos, saját babával és gyógytornász-hordozási tanácsadó segítségével jöttek létre a koreográfiák, nincs ugrálás se bömbölő zene, csak csinosító fitness anyának, kellemes mamin3anyaközelség a babának. Hozhatod a saját hordozódat, de ha még nincs vagy korábban nem hordoztál, az sem akadály! Az órára ingyenesen biztosítunk hordozókat. Hordozhatod babád elöl vagy hátul, s ne aggódj, stabilan magunkra kötve egy 12 kg-os gyerek sem nehéz, míg ölben tartva már egy 4 kg-os babát sem könnyű cipelni.
További információk itt: www.maminbaba.hu,
vagy ha vizuális típus vagy nézd meg a Maminbaba-t a TV2 aktívban>>

Bejelentkezés szükséges a +36-20-917-9539-es számon vagy az 


OVIS BALETT SZERDÁNKÉNT!

Ha szeretnéd, hogy gyermeked laza formában ismerkedjen a balettel, játékos formában tornázzon a kedvenc klasszikus és mesezenéire heti egyszer, akkor ezt a balettet nektek találták ki:).

3-6 éves korosztálynak szerdán 17.00-17.45-ig.

Bejelentkezés szükséges a +36-20-917-9539-es számon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen.MANGÓ CICA MOZGOLÓDÓ - DRÁMAFOGLALKOZÁS - MESÉS ZENÉS TORNA csütörtökönként 17.15-18.00-ig is a 1,5-4 éves gyermekek részére drámapedagógus óvónéni vezetésével a VertikaLAND-ban.

12006525 539046579594301 3110849552258677092 o

A foglalkozás vezetője Bisztricsány Linda, drámapedagógus, óvónéni, színész, az Apró Színház Társulat tagja. A 45 perces foglalkozások során, a mozgás, a mese, a képzelet és a zene segítségével a gyerekek olyan képességei fejlődnek, mint a mozgáskoordináció és nagy mozgások, szem-kéz, szem-láb koordináció, koncentrációs készség, finom-motorika, téri tájékozódás, ritmusérzék, kifejezőkészség, kommunikáció, együttműködés. A foglalkozások alkalmával a gyerekek egyre közelebbi kapcsolatba kerülnek Mangó cicával, akinek 'bőrébe bújva' saját érzéseikről, élményeikről is nyitottabban kommunikálhatnak.
Mivel a bábozás is a mozgásra épül, ezért rendkívül jól alkalmazható a mozgásos foglalkozások során. A bábokkal történő mese dramatizálás, verselés, éneklés kiemelkedően fejleszti a gyermek beszédkészségét, de fantáziáját, gondolkodását is. A gyerekek szívesen utánozzák, próbálgatják a különböző mozdulatokat, mozgássorokat hajtanak végre, csupán a báb hatására, vagyis motiválttá válnak általa. A játékok a testükön kívül a képzeletüket is megmozgatják, amit a különböző autentikus és feldolgozott világzenék segítenek még magasabban szárnyalni.

Mit hozz magaddal: fiúknak kényelmes pólót, sortot, lányoknak tornaruhát vagy pólót és sortot. Cipő nem szükséges, de puhatalpú cipő természetesen használható.

BEJELENTKEZÉS szükséges a +36209179539 telefonszámon vagy az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. mail címen. Állandó helyek is válthatóak!:)


 
elérhetőségünk
1094 Budapest Balázs Béla u. 32. B épület földszint sarok üzlethelyiség (Balázs Béla - Sobieski János utca sarok)
+36 20 9179 539
Lájkolj minket